קציצות מנגולד וגבינת כבשים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות עלי מנגולד קצוצים (רק העלים הירוקים)
- כוס עלי רוקט קצוצים
- 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 3 ביצים
- כוס פירורי לחם
- 150 גר' גבינת כבשים קשה מגוררת
- קורט מוסקט
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
- 1. שמים את כל המרכיבים בקערה גדולה ומערבבים בעזרת הידיים עד שמתקבלת עיסה מגובשת.
- 2. יוצרים קציצות קטנות ועגולות.
- 3. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות עד להזהבה, כ-3 דקות מכל צד. מניחים על נייר סופג.
- 4. מגישים בטמפ' החדר, לצד טחינה או יוגורט כבשים.