וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אספרגוס עם פונדו גבינות

השף רוברט קלוגר, ממסעדת "ננה-בר" המופלאה שבנווה צדק בתל אביב עם מתכון למנה ראשונה חגיגית ומושקעת של פונדו גבינות, עם פטריות ופירורי לחם.

מתכון מאת: רוברט קלוגר, מערכת וואלה!

אספרגוס עם פונדו גבינות.
אספרגוס עם פונדו גבינות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 250 גרם גבינת גאודה הולנדית
  • 30 גרם רוקפור
  • 500 גרם שמנת מתוקה 42%
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 60 מ"ל קירש (ליקר דובדבנים)
  • 8 גבעולי אספרגוס (עדיף מסוג ג'ימבו)
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 פרוסות לחם
  • 1 שום
  • 3 פטריות פרוסות

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הפונדו: בקלחת ממיסים את הגבינות אל תוך השמנת.
  • 2. מוספים מלח ופלפל לפי הטעם ואת ליקר הדובדבנים, מערבבים ומסירים מהאש.
  • 3. מכינים את האספרגוס: מקלפים את גבעולי האספרגוס וחולטים אותם במים עד לריכוך.
  • 4. מוספים מלח ופלפל, מזליפים שמן זית וצורבים במחבת פסים במשך 5 דקות.
  • 5. מכינים את פירורי הלחם: משפשפים שן שום על פרוסות הלחם, קולים אותן בתנור ומגררים בפומפייה לפירורים.
  • 6. להגשה: מניחים את גבעולי האספרגוס בצלחת עמוקה (או בקערת פלסטיק עמוקה במקרה של פיקניק) יוצקים עליהם את פונדו הגבינות והשמנת ומפזרים מעל את פירורי הלחם והפטריות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully