- 1. מכינים את הפונדו: בקלחת ממיסים את הגבינות אל תוך השמנת.
- 
- 2. מוספים מלח ופלפל לפי הטעם ואת ליקר הדובדבנים, מערבבים ומסירים מהאש.
- 
- 3. מכינים את האספרגוס: מקלפים את גבעולי האספרגוס וחולטים אותם במים עד לריכוך. 
- 
- 4. מוספים מלח ופלפל, מזליפים שמן זית וצורבים במחבת פסים במשך 5 דקות. 
- 
- 5. מכינים את פירורי הלחם: משפשפים שן שום על פרוסות הלחם, קולים אותן בתנור ומגררים בפומפייה לפירורים. 
- 
- 6. להגשה: מניחים את גבעולי האספרגוס בצלחת עמוקה (או בקערת פלסטיק עמוקה במקרה של פיקניק) יוצקים עליהם את פונדו הגבינות והשמנת ומפזרים מעל את פירורי הלחם והפטריות.