וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אספרגוס עם פונדו גבינות

השף רוברט קלוגר, ממסעדת "ננה-בר" המופלאה שבנווה צדק בתל אביב עם מתכון למנה ראשונה חגיגית ומושקעת של פונדו גבינות, עם פטריות ופירורי לחם.

מתכון מאת: רוברט קלוגר, מערכת וואלה

אספרגוס עם פונדו גבינות.
אספרגוס עם פונדו גבינות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 250 גרם גבינת גאודה הולנדית
  • 30 גרם רוקפור
  • 500 גרם שמנת מתוקה 42%
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 60 מ"ל קירש (ליקר דובדבנים)
  • 8 גבעולי אספרגוס (עדיף מסוג ג'ימבו)
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 פרוסות לחם
  • 1 שום
  • 3 פטריות פרוסות

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הפונדו: בקלחת ממיסים את הגבינות אל תוך השמנת.
  • 2. מוספים מלח ופלפל לפי הטעם ואת ליקר הדובדבנים, מערבבים ומסירים מהאש.
  • 3. מכינים את האספרגוס: מקלפים את גבעולי האספרגוס וחולטים אותם במים עד לריכוך.
  • 4. מוספים מלח ופלפל, מזליפים שמן זית וצורבים במחבת פסים במשך 5 דקות.
  • 5. מכינים את פירורי הלחם: משפשפים שן שום על פרוסות הלחם, קולים אותן בתנור ומגררים בפומפייה לפירורים.
  • 6. להגשה: מניחים את גבעולי האספרגוס בצלחת עמוקה (או בקערת פלסטיק עמוקה במקרה של פיקניק) יוצקים עליהם את פונדו הגבינות והשמנת ומפזרים מעל את פירורי הלחם והפטריות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully