- 1. במיקסר עם וו לישה מעבדים למשך דקה קמח, חלב פושר, שמרים, סוכר, ביצים ווניל. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה ומעבדים עוד 7 דקות. מעבירים את הבצק לקערה מכוסה בניילון נצמד ומתפיחים לילה במקרר.
-
- 2. המלית: מערבבים את כל חומרי המלית היטב לקבלת מרקם חלק, שומרים במקרר.
-
- 3. האגסים: במחבת מטגנים את האגסים בחמאה וסוכר עד לקבלת צבע קרמלי, כ10 דקות על אש נמוכה. מסננים ומקררים את האגסים ומערבבים עם הגבינה.
-
- 4. מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים. מרדדים כל חלק של הבצק למלבן ומורחים עליו חמאה, מפזרים שתי כפות סוכר ומקפלים שליש מהבצק כלפי פנים ועליו את השליש השני. מסובבים את הבצק כך שהצלע בלי הקיפול נמצאת רחוק. חוזרים על פעולת הרידוד, מריחה וקיפול פעם נוספת.
-
- 5. מרדדים כל אחד מארבעת חלקי הבצק למלבן באורך התבנית ומעט רחב ממנה (30 ס"מ על 20 ס"מ). מורחים על כל הבצק מלית גבינה (כשתי כפות גדושות), מגלגלים את הבצק וחוצים אותו לאורכו. קולעים צמה משני החלקים ומניחים בתבנית משומנת. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
-
- 6. מורחים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, 2530 דקות.