- 1. לאיולי: מערבבים את החלמון עם החרדל והשום.
-
- 2. מתחילים להזליף את השמן באיטיות רבה, תוך כדי פעולת המיקסר - יש להוסיף בכל פעם 1/2 כפית שמן ולחכות עד שהוא יבלע בתערובת.
-
- 3. לאחר שהוספתם כמחצית מכמות השמן, ניתן להוסיף את שארית השמן בזילוף קבוע ומעט יותר מהיר. אם נראה לכם שהתערובת סמיכה מדי ועדיין לא הוספתם את כל כמות השמן, ניתן להוסיף כפית או שתיים של מים ולהמשיך בהזלפת השמן. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 4. התערובת צריכה להיות קרמית ואחידה, לקבל גוון בהיר ולהסמיך יותר ויותר עם הוספת כל כמות השמן.
-
- 5. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית.
-
- 6. פורסים את הדג ל-4 נתחים ארוכים ומתבלים בפלפל צ'ומה, מלח ופלפל. מחממים מחבת (רצוי כזו שהדג לא נדבק אליה) עם מעט שמן וצולים את נתחי הדג כדקה מכל צד או עד שהדג מוכן.
-
- 7. מניחים פרוסת דג בטורטיה מחוממת מעט, מזליפים רוטב ומוסיפים פלחי עגבניה, כוסברה וחריף. אוכלים חם ומטפטף.