וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מלפפון ואדממה

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

סלט מלפפון ואדממה. ניר גבעון,
סלט מלפפון ואדממה/ניר גבעון

מצרכים למתכון

  • 4 מלפפונים
  • 1 חב' פולי סויה (אדממה)
  • שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. חולטים את פולי הסויה במשך 4-5 דקות (לא יותר, הם צריך להשאר פריכים).
  • 2. מעבירים מיד לקערה עם מי קרח על מנת לעצור את הבישול.
  • 3. קוצצים את המלפפונים, מוציאים את הפולים מהתרמילים.
  • 4. מתבלים בשמן זית, מלח ולימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully