וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תמרים ותאנים

באדיבות הקונדיטור עמיר לולויאן, מ"ליליות BAKERY"

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת תמרים ותאנים של בייקרי ליליות.
עוגת תמרים ותאנים של בייקרי ליליות

מצרכים למתכון

  • ל-2תבניות אינגליש קייק:
  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם סוכר
  • 4 ביצים
  • 3 כפות רום (לא תמצית, אלא משקה)
  • גרידת לימון + מיץ
  • 300 גר קמח תופח
  • 125 גרם תמרים יבשים חתוכים לרצועות קטנות
  • 125 גרם תאנים יבשות חתוכים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • 2. מקציפים במיקסר את המחאה והסוכר במשך 5 דקות עד שהמסה תפחה.
  • 3. מוסיפים בהדרגה 4 ביצים. מוסיפים 3 כפות רום.
  • 4. בקערה נפרדת מערבבים קמח עם תמרים ותאנים. מוסיפים את הגרידה ומיץ הלימון ומאחדים את התערובת עם תערובת החמאה והביצים.
  • 5. מעבירים את המסה לתבניות אינגליש קייק, ואופים כ-45 דקות בחום של 160 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully