- 1. להכנת הפרופיטרולים: מערבבים מים, חלב וחמאה בסיר, ומבשלים עד לסף רתיחה.
-
- 2. מורידים מהאש ומוסיפים בהדרגה את הקמח, סוכר ומלח. מערבבים בתוך הסיר עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 3. מעבירים את הבצק למיקסר עם גיטרה ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
-
- 4. מעבירים את הבצק לשק זילוף ומזלפים כדורים של כ-2 ס"מ במרחקים שווים על תבנית עם נייר אפיה.
-
- 5. אופים בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שיזהיבו. לאחר שהתקררו, מעבירים למקרר ליממה.
-
- 6. להכנת הגנאש: מרתיחים 200 גרם שמנת ומוסיפים את השוקולד הלבן, ממיסים אותו עד לקבלת מרקם אחיד ומעבירים לכלי פלסטיק לקירור במשך הלילה במקרר.
-
- 7. לאחר הקירור, מקציפים במיקסר לכדי ¾ הקצפה עם 150 גרם שמנת והאספרסו.
-
- 8. מעבירים לשק זילוף ומכניסים את הגנאש לתוך הפרופיטרולים.
-
- 9. הצעת הגשה: מכינים "מרק חם" מ-200 גרם שמנת מתוקה בה ממיסים 200 גרם שוקולד מריר איכותי, ומגישים בתוכו את הפרופיטרולים.