- 1. מכינים את הרוטב: מחממים כף שומן אווז במחבת. מוסיפים את פירות היער ומקפיצים אותם יחד עם כפית סוכר חום.
-
- 2. מוסיפים טימין קצוץ, יין פורט, יין אדום ורוטב טריאקי וממתינים שהרוטב יצטמצם מעט. לאחר מכן מוסיפים ציר בקר, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
-
- 3. מנמיכים את האש למשך 4-5 דקות עד שהרוטב מסמיך ומניחים בצד.
-
- 4. מכינים את האווז: מחממים תנור ל-180 מעלות, פורסים את האווז לפרוסות, מפזרים מעל טימין ומעט יין פורט ומכניסים לתנור ל-7-8 דקות.
-
- 5. מרכיבים את המנה: מסדרים על צלחת את פרוסות האווז ויוצקים את הרוטב מלמעלה.