- 1. מחממים את השמן בסיר בינוני. מטגנים את גרגרי הכוסמת מס' דקות עד שהם מבריקים מהשמן.
-
- 2. יוצקים את המים הרותחים, מערבבים, מוסיפים מלח ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. בוחשים מדי פעם.
-
- 3. מחממים שמן במחבת גדולה ומזהיבים היטב את הבצל.
-
- 4. מוציאים את הבצל מהמחבת ומטגנים באותו השמן את קוביות הגזר.
-
- 5. מוסיפים את חזה האווז והפטריות ומטגנים כשתי דקות.
-
- 6. מוסיפים את החמאה ואז את הפסטה ואת הכוסמת, מחזירים מחצית מכמות הבצל המטוגן, מערבבים הכל היטב וממשיכים לטגן עוד מספר דקות, עד שהמרכיבים מקבלים גוון זהוב.
-
- 7. מתבלים במלח ופלפל ואם אוהבים, מעט מוסקט.
-
- 8. מעטרים את המנה בהר של בצל מטוגן.
-
- - אפשר להוסיף למנה כוס אפונה
- - אפשר להחליף את חזה האווז בחזה עוף חתוך לקוביות קטנות
- - אפשר להחליף את הבצל בכרישה