וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כוסמת עם חזה אווז

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

כוסמת עם פסטה, פטריות וחזה אווז ( דנה שיין ). מערכת וואלה
כוסמת עם פסטה, פטריות וחזה אווז ( דנה שיין )

מצרכים למתכון

  • 1 כוס כוסמת
  • 2 כפות שמן קנולה
  • ½ 1 כוסות מים רותחים
  • 200 גרם פסטה קצרה מבושלת לפי הוראות היצרן (פרפרים או צדפים או מה שאוהבים)
  • 20 גרם חמאה + כף שמן קנולה
  • 1 בצל גדול פרוס לטבעות דקות
  • 1 גזר גדול חתוך לקוביות
  • 10 פטריות שמפיניון פרוסות
  • 50 גרם חזה אווז חתוך לקוביות (אפשר יותר אם אוהבים)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט מוסקט מגורר (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן בסיר בינוני. מטגנים את גרגרי הכוסמת מס' דקות עד שהם מבריקים מהשמן.
  • 2. יוצקים את המים הרותחים, מערבבים, מוסיפים מלח ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. בוחשים מדי פעם.
  • 3. מחממים שמן במחבת גדולה ומזהיבים היטב את הבצל.
  • 4. מוציאים את הבצל מהמחבת ומטגנים באותו השמן את קוביות הגזר.
  • 5. מוסיפים את חזה האווז והפטריות ומטגנים כשתי דקות.
  • 6. מוסיפים את החמאה ואז את הפסטה ואת הכוסמת, מחזירים מחצית מכמות הבצל המטוגן, מערבבים הכל היטב וממשיכים לטגן עוד מספר דקות, עד שהמרכיבים מקבלים גוון זהוב.
  • 7. מתבלים במלח ופלפל ואם אוהבים, מעט מוסקט.
  • 8. מעטרים את המנה בהר של בצל מטוגן.
  • - אפשר להוסיף למנה כוס אפונה
  • - אפשר להחליף את חזה האווז בחזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  • - אפשר להחליף את הבצל בכרישה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully