- 1. ממיסים את החמאה והסוכר עד לרתיחה.
-
- 2. מסירים מהאש ומוסיפים את הדובדבנים, התפוז המגורר, שבבי השקדים הגסים והטחונים, מערבבים ומקררים לטמפרטורת החדר.
-
- 3. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
-
- 4. מקפלים פנימה לקצפת את מסת התערובת ומקררים במקרר לחצי שעה.
-
- 5. יוצרים כדורים קטנים מהמסה (בגודל כדור פלאפל) ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך עשר דקות.
-
- 6. משטחים את העוגיות כשהן עדיין חמות ואלסטיות (עוד לא התקשו לגמרי) ויוצרים גלילי ספירלה עם מרווח כדי לשים את פתק.
-
- 7. משחילים את הפתק בכל עוגיה ומגישים.