- 1. יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים.
- מוסיפים לקערה לפי הסדר: קמח, מלח, סוכר וחמאה. בעזרת וו הלישה, לשים במהירות נמוכה 4 דקות, לאיחוד החומרים. מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד 4 דקות, לקבלת בצק רך וחלק. מנמיכים את המהירות ומוסיפים שבבי שוקולד ואבקת קקאו, מערבלים בעדינות עד שהם נבלעים בבצק ולא יותר.
-
- 2. מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות. לשים מעט ביד ומגלגלים לצורת כדור. מניחים בקערה מקומחת קלות, מכסים במגבת או בניילון ומתפיחים במקום קריר 30 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.
-
- 3. מחלקים ל-20 חלקים, מגלגלים כל חלק לכדור ומניחים על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה, במרווחים שווים. מכסים ומתפיחים כשעה עד שהכדורים כמעט מכפילים את נפחם.
-
- 4. מורחים את הכדורים בביצה הטרופה ובעזרת סכין קטנה ומשוננת חורצים 2 חריצים קטנים בכל כדור. אופים כ-15 דקות ב-180 מעלות. מצננים על רשת.