פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      פיצה עם תפוחים ודבש

      מתכון של שף אליאב גולדנברג, מסעדת ג'ויה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פיצה עם תפוחים ודבש (יח
      פיצה עם תפוחים ודבש (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-4 פיצות:
      • 1 קילו קמח
      • 2.5 כוסות מים
      • 20 גרם (כף) שמרים
      • כף שמן זית
      • כפית מלח שטוחה
      • לתוספות:
      • 4 תפוחים, פרוסים לפרוסות דקות
      • 8 כפות גבינת מסקרפונה
      • 6 כפות דבש
      • אבקת סוכר לקישוט

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולשים מספר דקות, עד לקבלת בצק יציב. מחלקים את הבצק ל-4, ומכדררים.
      • 2. מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את כדורי הבצק לקוטר של 30 ס"מ כל אחד.
      • 3. מחממים תנור ל-250 מעלות.
      • 4. מורחים 2 כפות גבינת מסקרפונה על עיגולי הבצק. מפזרים מעל את פרוסות התפוחים, מזלפים כף וחצי דבש על כל פיצה ובוזקים אבקת סוכר. מכניסים לתנור בחום של 250 מעלות שחיממנו מראש כ-16 דקות, עד להשחמה.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -