פיצה עם תפוחים ודבש

מתכון של שף אליאב גולדנברג, מסעדת ג'ויה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
פיצה עם תפוחים ודבש

מצרכים

  • ל-4 פיצות:
  • 1 קילו קמח
  • 2.5 כוסות מים
  • 20 גרם (כף) שמרים
  • כף שמן זית
  • כפית מלח שטוחה
  • לתוספות:
  • 4 תפוחים, פרוסים לפרוסות דקות
  • 8 כפות גבינת מסקרפונה
  • 6 כפות דבש
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולשים מספר דקות, עד לקבלת בצק יציב. מחלקים את הבצק ל-4, ומכדררים.
  • 2. מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את כדורי הבצק לקוטר של 30 ס"מ כל אחד.
  • 3. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  • 4. מורחים 2 כפות גבינת מסקרפונה על עיגולי הבצק. מפזרים מעל את פרוסות התפוחים, מזלפים כף וחצי דבש על כל פיצה ובוזקים אבקת סוכר. מכניסים לתנור בחום של 250 מעלות שחיממנו מראש כ-16 דקות, עד להשחמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully