מיני מאפינס תפוח בדבש

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
מיני מאפינס תפוח בדבש. דנה מלמד, מערכת וואלה!
מיני מאפינס תפוח בדבש(צילום: דנה מלמד)

מצרכים

  • ½ כוס סוכר חום
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפות דבש
  • 2 ביצים
  • 100 גר' חמאה מומסת
  • ½ 1 כוסות קמת תופח (או קמח רגיל + שקית אבקת אפייה)
  • 2 תפוחים ירוקים (סמית) קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 50 גרם צימוקים בהירים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  • 2. טורפים בקערה את הביצים עם הסוכר, הדבש והחמאה המומסת.
  • 3. מוסיפים את הקמח ובוחשים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4. מוסיפים את התפוחים והצימוקים ומערבבים.
  • 5. יוצקים את התערובת לתבניות מיני קיש שבתוכן מנג'ט ואופים כ30 דקות עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
  • * אפשר להשתמש גם בתבנית מאפינס בגודל סטנדרטי או בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully