מיני מאפינס תפוח בדבש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ½ כוס סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 2 כפות דבש
- 2 ביצים
- 100 גר' חמאה מומסת
- ½ 1 כוסות קמת תופח (או קמח רגיל + שקית אבקת אפייה)
- 2 תפוחים ירוקים (סמית) קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- 50 גרם צימוקים בהירים (לא חובה)
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- 2. טורפים בקערה את הביצים עם הסוכר, הדבש והחמאה המומסת.
- 3. מוסיפים את הקמח ובוחשים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- 4. מוסיפים את התפוחים והצימוקים ומערבבים.
- 5. יוצקים את התערובת לתבניות מיני קיש שבתוכן מנג'ט ואופים כ30 דקות עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש.
- * אפשר להשתמש גם בתבנית מאפינס בגודל סטנדרטי או בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.