פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטל גבינות ותירס

      הפסטל הוא מאכל רחוב אופייני לברזיל המשתנה מאזור לאזור. ניתן למלא אותו גם בבשר או בפירות ים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטל גבינות ותירס (ברני ארדוב)
      פסטל גבינות ותירס (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • ל-20 יחידות:
      • לבצק:
      • 250 גרם קמח
      • 75 מ"ל (חצי כוס פחות 4 כפות) מים חמים
      • 50 מ"ל (רבע כוס) מים קרים
      • למילוי:
      • 200 גרם גבינת מנצ'גו
      • 200 גרם גבינה כחולה
      • כוס גרעיני תירס
      • עלים קצוצים משני גבעולי קורנית
      • 1 כף כוסברה קצוצה
      • מלח ופלפל לפי הטעם
      • לטיגון: שמן סויה או קנולה
      • לסלסת עגבניות:
      • 12 עגבניות שרי פרוסות דק מאוד
      • 1 שן שום קצוצה
      • חצי כף פלפל חלפיניו (או פלפל חריף אחר) קצוץ
      • 1 כף כוסברה קצוצה
      • 2 כפות שמן זית
      • 1 כף מיץ לימון
      • מלח לפי טעם

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים למיקסר את הקמח והמים החמים ומעבדים למשך 2 דקות.
      • 2. מוסיפים את המים הקרים וממשכים לעבד למשך 10 דקות.
      • כאשר מתגבש בצק מוציאים מהמיקסר, מקמחים ומכסים בבד.
      • יש לתת לבצק לנוח 20 דקות.
      • 3. בינתיים מכינים את סלסת העגבניות: מערבבים היטב את החומרים יחד.
      • 4. מרדדים את הבצק לעובי של 2 מילימטר וחותכים לעיגולים בקוטר של בערך 10 ס"מ.
      • 5. מפוררים את הגבינות ומערבבים עם שאר חומרי המלית.
      • ממלאים במרכז הבצק, מקפלים וסוגרים את הדפנות עם מעט מים.
      • 6. מטגנים בשמן עמוק שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ומגישים עם סלסת עגבניות.

      מתכונים נוספים

      פסטל גבינות ותירס
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -