וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארטישוק ירושלמי בסילאן ותמרים

הארטישוק הירושלמי שמככב בעונת החורף, משתדך לטעמיו המתקתקים של התמר עם טאץ' עדין של חריפות

מתכון מאת: .

ארטישוק ירושלמי בסילאן ותמרים.
ארטישוק ירושלמי בסילאן ותמרים

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף וחצוי
  • 3 כפות סילאן תמרים
  • 1/4 כפית רסק חריף
  • כוס תמרים לחים מגולענים חצויים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כוס ציר ירקות (מי בישול של ירקות שורש מסוננים)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים בסיר את שמן הזית ומוסיפים את הארטישוק עד לקבלת גוון זהוב מקורמל.
  • 2. מוסיפים לסיר: סילאן, מלח, פלפל וציר נוזלים ומחלישים את האש. מכסים בנייר כסף ומערבבים עד ריכוך סופי.
  • 3. לבסוף מוסיפים את התמרים הלחים ורסק החריף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully