פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שוקיים בתנור עם ארטישוק ירושלמי ותרד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שוקיים בתנור עם ארטישוק ירושלמי ותרד (דנה מלמד)
      שוקיים בתנור עם ארטישוק ירושלמי ותרד (דנה מלמד)

      מצרכים

      • 8 שוקיי עוף
      • 10 ארטישוקים ירושלמים קלופים וחתוכים
      • 10 שיני שום שלמות
      • 2 בצלים חתוכים לפלחים
      • 200 גר' עלי תרד טרי
      • כוס יין לבן חצי יבש (180 מ"ל)
      • 1/4 כוס דבש
      • כפית חרדל דיז'ון
      • 10 ענפי טימין טרי
      • 1/3 כוס שמן זית
      • מלח גס
      • פלפל שחור גרוס טרי

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
      • 2. מערבבים בקערה גדולה שמן זית, יין, דבש, חרדל, מלח ופלפל.
      • 3. מוסיפים את השוקיים, הארטישוק הירושלמי, הבצל והשום ומערבבים היטב עם הידיים, עד שהכל עטוף ברוטב
      • 4. מעבירים לתבנית ואופים כ-45 דקות מכוסה בנייר אלומיניום.
      • 5. מסירים את הנייר, מוסיפים את התרד וצולים כ-10 דקות נוספות, עד שהשוקיים והירקות צלויים היטב.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -