וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל שוקי עוף עם קונפיטורת משמש

המתכון באדיבות חברת "ענבי ציון".

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוף במשמשים של ענבי ציון.
עוף במשמשים של ענבי ציון

מצרכים למתכון

  • 12 שוקי עוף
  • 12 בצלי שאלוט
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • 4 שיני שום מעוכות
  • 1 בצל קצוץ
  • כף טימין
  • 10 עלי מרווה קרועים
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 1 כף סויה
  • פלפל גרוס
  • מלח
  • שמן תירס
  • 1 גביע קונפיטורת משמש (מומלץ של 'ענבי ציון')

אופן ההכנה

  • 1. מפלפלים וממליחים את שוקי העוף.
  • 2. משחימים את שוקי העוף בסיר רחב עם מעט שמן בכל הצדדים.
  • 3. מסירים מהסיר ומניחים בצד.
  • 4. באותו הסיר עם מעט שמן נוסף, מאדים כ- 4-5 דקות על להבה בינונית את הבצל, שום, שאלוטס, ג'ינג'ר, טימין ו-5 עלי מרווה קרועים
  • 5. שופכים לסיר את גביע הקונפיטורה, מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקות.
  • 6. מחזירים את שוקי העוף, מערבבים היטב ומוסיפים את הסויה והיין הלבן עד לרתיחה.
  • 7. מוסיפים פלפל ומלח לפי טעם.
  • 8. מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
  • 9. מגישים עם אורז לבן וקורעים עלי מרווה מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully