מתכונים חמים

בראוניז של שני שוקולדים

מתכון מאת: דונה היי, .
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

בראוניז

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-24 בראוניז:
  • 240 גרם חמאה
  • 240 גרם שוקולד מריר
  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס קמח רגיל
  • כוס קמח תופח
  • כוס שוקולד לבן קצוץ גס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1.ממסים את החמאה והשוקולד המריר בקערה על סיר עם מים רותחים תוך כדי ערבוב, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  • 2. מקציפים בקערה את הביצים והסוכר לתערובת סמיכה ואוורירית.
  • 3. מקפלים את תערובת הביצים לתוך תערובת השוקולד. מנפים את שני סוגי הקמח ומקפלים אותם ואת השוקולד הלבן לתוך התערובת.
  • 4. משמנים ומרפדים בנייר אפייה תבנית ריבועית בגודל 23 ס"מ ומעבירים לתוכה את הבלילה. אופים בתנור שחומם מראש ל?180מעלות, כ?30 דקות או עד שהבראוניז יציבים.
  • 5. נותנים לבראוניז להתקרר וחותכים לריבועים. מאבקים באבקת סוכר או בקקאו באיכות טובה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully