פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פאי שוקולד בניחוח אגוזים

      מתכון של תמי רוברג קונדיטורית מסעדת רוברג

      2 מדרגים / 3.38 כוכבים

      פאי שוקולד אגוזים (יח
      פאי שוקולד אגוזים (יח"צ)

      מצרכים

      • לתבנית פאי בגודל 26 ס"מ
      • לבצק פריך:
      • 100 גרם סוכר
      • 200 גרם חמאה קרה (אפשר גם מחמאה)
      • 300 גרם קמח
      • 1 ביצה
      • כפית תמצית וניל
      • 20 גרם שקדים טחונים
      • למילוי:
      • 500 מ"ל שמנת מתוקה
      • 400 גרם שוקולד מריר
      • 2 ביצים
      • מעט ברנדי
      • 50 גרם קרם נוגט (מחית אגוזי לוז)
      • 50 גרם קרוקנט שקדים/ בוטנים/ אגוזי לוז/ אפשר גם פקאן סיני

      אופן ההכנה

      • 1. במיקסר מערבלים סוכר, חמאה, ביצה ווניל יחד, עד לקבלת עיסה חלקה וקציפתית.
      • 2. מוסיפים את הקמח יחד עם השקדים, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד (לא ללוש יותר מידי).
      • 3. מביאים את השמנת לסף רתיחה. מכבים את האש ומוסיפים לשמנת שוקולד.
      • 4. מוסיפים את הביצים, הנוגט והברנדי תוך כדי ערבוב.
      • 5. מרכיבים: מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ ומעבירים לתוך תבנית פאי. מפזרים את הקרוקנט על התחתית ויוצקים את מילוי השוקולד.
      • 6. אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה, עד לקבלת שוליים זהובים ומילוי רוטט אך לא רך.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -