- 1. מלהיטים מחבת פסים כבדה ככל האפשר על האש כעשר דקות לפחות. (אין צורך בשמן).
-
-
- 2. שניות לפני תחילת הצלייה מתבלים את הצד שנצלה ראשון במלח גס (מומלץ אטלנטי) ופלפל גרוס טרי. ניתן לטפטף כמה טיפות שמן זית על הבשר כדי לקבל קרום פריך אחיד יותר.
-
-
- 3. צולים על הצד המתובל כ-5 דקות ואז הופכים ומתבלים את הצד השני.
-
- 4. ממשיכים על פי דרגת הצלייה הרצויה (מומלץ: מדיום רייר כשהבשר חם אך לא מבושל במרכזו). למתלבטים אפשר להפוך את הנתח מספר פעמים עד שמגיעים לדרגה הרצויה.
-
-
- 5. מומלץ לפני ההגשה להבריש את הנתח בחמאה מזוקקת