וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביצים ממולאות באבוקדו

אבי ביטון, השף הנהדר של מסעדת "אדורה" הבלתי נשכחת בתל אביב, מציג לכם את הדרך שלו לשדרג ביצים קשות: פשוט ממלאים אותן באבוקדו ובעשבי תיבול, ונהנים מכל רגע.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

ביצים ממולאות אבוקדו. דניאל לילה,
ביצים ממולאות אבוקדו/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 ביצים
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 1/2 אבוקדו
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • לקישוט:
  • עירית קצוצה לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הביצים עד שהן קשות (כ-1/4 שעה מזמן רתיחה).
  • 2. מקלפים, חוצים ומוציאים את החלמון. מערבבים את החלמון עם הבצל הקצוץ.
  • 3. מועכים את האבוקדו, מוסיפים את שמן הזית, המלח והפלפל השחור, טועמים ומתקנים לפי הטעם.
  • 4. מוסיפים את תערובת האבוקדו לתערובת החלמון והבצל ומערבבים היטב.
  • 5. ממלאים את הביצים בשקעים שלהן. מעטרים בעירית קצוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully