ביצים ממולאות באבוקדו
אבי ביטון, השף הנהדר של מסעדת "אדורה" הבלתי נשכחת בתל אביב, מציג לכם את הדרך שלו לשדרג ביצים קשות: פשוט ממלאים אותן באבוקדו ובעשבי תיבול, ונהנים מכל רגע.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 4 ביצים
- 1 בצל קטן קצוץ
- 1/2 אבוקדו
- 3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- לקישוט:
- עירית קצוצה לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הביצים עד שהן קשות (כ-1/4 שעה מזמן רתיחה).
- 2. מקלפים, חוצים ומוציאים את החלמון. מערבבים את החלמון עם הבצל הקצוץ.
- 3. מועכים את האבוקדו, מוסיפים את שמן הזית, המלח והפלפל השחור, טועמים ומתקנים לפי הטעם.
- 4. מוסיפים את תערובת האבוקדו לתערובת החלמון והבצל ומערבבים היטב.
- 5. ממלאים את הביצים בשקעים שלהן. מעטרים בעירית קצוצה.