פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ביצים ממולאות באבוקדו

      אבי ביטון, השף הנהדר של מסעדת "אדורה" הבלתי נשכחת בתל אביב, מציג לכם את הדרך שלו לשדרג ביצים קשות: פשוט ממלאים אותן באבוקדו ובעשבי תיבול, ונהנים מכל רגע.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ביצים ממולאות אבוקדו (יח
      ביצים ממולאות אבוקדו (יח"צ , דניאל לילה)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 4 ביצים
      • 1 בצל קטן קצוץ
      • 1/2 אבוקדו
      • 3 כפות שמן זית
      • מלח ופלפל שחור
      • לקישוט:
      • עירית קצוצה לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הביצים עד שהן קשות (כ-1/4 שעה מזמן רתיחה).
      • 2. מקלפים, חוצים ומוציאים את החלמון. מערבבים את החלמון עם הבצל הקצוץ.
      • 3. מועכים את האבוקדו, מוסיפים את שמן הזית, המלח והפלפל השחור, טועמים ומתקנים לפי הטעם.
      • 4. מוסיפים את תערובת האבוקדו לתערובת החלמון והבצל ומערבבים היטב.
      • 5. ממלאים את הביצים בשקעים שלהן. מעטרים בעירית קצוצה.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות