עוגת פררו רושה
עוגה שנולדה בהשראת כדורי השוקולד והאגוזים המוכרים. מתכון של קונדיטוריית "לחם טאטי"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לשתי תבניות אינגליש קייק של 30 ס"מ:
- 100 גרם חמאה
- 70 גרם שמן קנולה
- 220 גרם סוכר
- 4 ביצים שלמות בגודל בינוני
- 4 גרם אבקת קפה נמס
- 140 גרם ממרח נוטלה
- 250 גרם קמח
- 4 גרם אבקת אפיה
- 70 גרם חלב
- 70 גרם ברס (אגוזי לוז מסוכרים)
- 260 גרם שוקולד ג'נדויה חלב (שוקולד בטעם אגוזים)
אופן ההכנה
- 1. בקערית מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה, שמן וסוכר לקרם חלק ויציב.
- 2. מוסיפים ממרח נוטלה וקפה נמס וממשיכים בהקצפה.
- 3. מוסיפים בהדרגה את הביצים עד קבלת קרם אחיד. (משך הקצפה כ- 5 דקות).
- 4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, השוקולד והברס ומערבבים היטב ידנית, לבסוף מוסיפים את החלב ומערבבים למסה חלקה ואחידה.
- 5. יוצקים לשתי תבניות משומנות ואופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות.
- קיסם הננעץ בעוגה צריך לצאת לח