וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת פררו רושה

עוגה שנולדה בהשראת כדורי השוקולד והאגוזים המוכרים. מתכון של קונדיטוריית "לחם טאטי"

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת פררו רושה. שי בן אפרים,
עוגת פררו רושה/שי בן אפרים

מצרכים למתכון

  • לשתי תבניות אינגליש קייק של 30 ס"מ:
  • 100 גרם חמאה
  • 70 גרם שמן קנולה
  • 220 גרם סוכר
  • 4 ביצים שלמות בגודל בינוני
  • 4 גרם אבקת קפה נמס
  • 140 גרם ממרח נוטלה
  • 250 גרם קמח
  • 4 גרם אבקת אפיה
  • 70 גרם חלב
  • 70 גרם ברס (אגוזי לוז מסוכרים)
  • 260 גרם שוקולד ג'נדויה חלב (שוקולד בטעם אגוזים)

אופן ההכנה

  • 1. בקערית מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה, שמן וסוכר לקרם חלק ויציב.
  • 2. מוסיפים ממרח נוטלה וקפה נמס וממשיכים בהקצפה.
  • 3. מוסיפים בהדרגה את הביצים עד קבלת קרם אחיד. (משך הקצפה כ- 5 דקות).
  • 4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, השוקולד והברס ומערבבים היטב ידנית, לבסוף מוסיפים את החלב ומערבבים למסה חלקה ואחידה.
  • 5. יוצקים לשתי תבניות משומנות ואופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות.
  • קיסם הננעץ בעוגה צריך לצאת לח

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully