סלט קינואה אדומה עם תפוחי אדמה חרוכים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 תפוחי אדמה
- 1/2 כוס קינואה אדומה
- ויניגרט:
- 5 כפות רוטב סויה
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות דבש
- 5 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
- 1 שן שום
- חופן בצל ירוק קצוץ
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות וחורכים במחבת טפלון עם מעט שמן זית עד שמתקבלות קוביות זהובות.
- 2. מבשלים את הקינואה כ-20 דקות.
- 3. מערבבים את חומרי הרוטב. במקביל מוציאים את תפוחי האדמה לנייר סופג.
- 4. מוסיפים לקערת הרוטב את תפוחי האדמה והקינואה. אוכלים מיד.