וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קינואה אדומה עם תפוחי אדמה חרוכים

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

סלט קינואה ותפוחי אדמה. ivp – בית הפקות מקוון,
סלט קינואה ותפוחי אדמה/ivp – בית הפקות מקוון

מצרכים למתכון

  • 2 תפוחי אדמה
  • 1/2 כוס קינואה אדומה
  • ויניגרט:
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות דבש
  • 5 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 שן שום
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות וחורכים במחבת טפלון עם מעט שמן זית עד שמתקבלות קוביות זהובות.
  • 2. מבשלים את הקינואה כ-20 דקות.
  • 3. מערבבים את חומרי הרוטב. במקביל מוציאים את תפוחי האדמה לנייר סופג.
  • 4. מוסיפים לקערת הרוטב את תפוחי האדמה והקינואה. אוכלים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully