וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלמרי במרינדת שום וצ'ילי

אם רוצים לעשות על האש ולגוון קצת, אפשר פשוט לבחור בקלמרי במקום בשר. עם השרייה של כחצי שעה במרינדה של צ'ילי ושום, ולימון בצד, מקבלים מעדן שמוכן בתוך דקות ספורות.

מתכון מאת: איתן ששון, מערכת וואלה

קלמרי צרובים על הפלנצ'ה. דנה מאירזון
קלמרי צרובים על הפלנצ'ה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קלמרי טרי נקי
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ (או לפי דרגת החריפות הרצויה)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל גרוס
  • לימון חצוי להגשה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי המרינדה יחד עם הקלמרי ומשרים לחצי שעה לפחות.
  • 2. צולים על מנגל חם כ-2 דקות מכל צד.
  • 3. מגישים עם לימון טרי ליד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully