- 1. מבשלים את כל החומרים למעט הברנדי בסיר קטן ועל אש קטנה (כ-10 דקות), מערבבים להמסה מלאה ולמיצוי מלא של הטעמים.
-
- 2. מוסיפים את הברנדי רגע לפני שמורידים מהכיריים.
-
- 3. מוציאים את מקל הקינמו ןוכוכב האניס. בעזרת מעבד מזון ידני מקציפים את מרק השוקולד המומס (כדקה). יוצקים לצלוחיות.
-
-
- גיוונים
- *באותו אופן אפשר להכין מרק עם שוקולד אחר שוקולד חלב, ג'יאנדויה (רוזמרי, עם מחית לוז) או לבן.
- *אפשר לתבל בקליפת תפוז, במקל וניל או במי פריחת הדרים.
- *אפשר להמתיק במייפל או סילאן או ריבה שאוהבים במקום דבש.
- אם אתם אוהבים מתוק מומלץ להוסיף עוד 2 כפות דבש או סוכר. אם משהו נשאר שומרים במקרר זה הופך לפודינג טעים.