וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עדשים שחורות עם גבינת עיזים

עדשים שחורות ביין לבן. סוגת
עדשים שחורות ביין לבן

מצרכים למתכון

  • 1/2 כוס עדשים שחורות
  • 1 עלה דפנה
  • 1 כף שמן צמחי
  • 2 גבעולי בצל ירוק (הלבן בלבד), קצוצים
  • 1 כפית קמח
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1/2 כוס ציר עוף/ירקות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור על פי הטעם
  • 1/2 כוס גבינת עיזים מפוררת

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את עלה הדפנה ואת העדשים במחבת עם מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת ומבשלים 20 דקות או עד שהעדשים רכות.
  • 2. במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצלים עד התרככות. מוסיפים קמח, יין, ציר מרק ואת העדשים המסוננות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזלים התאדו כמעט לחלוטין.
  • 3. מוסיפים כפית פטרוזליה קצוצה, מכבים את האש ומתבלים על פי הטעם.
  • 4. מקררים כמה דקות (אם מעוניינים כבר להגיש, יש לצנן לגמרי לטמפרטורת חדר). להגשה, מוסיפים את גבינת העיזים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully