וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראגו עגל חלב

מתכון מאת: ישי אטיאס, מערכת וואלה

ראגו עגל חלב וטליאטלה. גלעד בר שלו
ראגו עגל חלב וטליאטלה

מצרכים למתכון

  • ל-10 מנות:
  • 1 ק"ג צוואר או כתף עגל חלב חתוך לקוביות של 2 ס"מ
  • 3 גזרים חתוכים גס
  • 6 בצלים חתוכים גס
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 בקבוק יין לבן יבש
  • 1 צרור טימין
  • מים לכדי כיסוי
  • 6 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • לפסטה:
  • 300 גרם קמח לבן
  • 8-10 חלמונים
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • מים לפי הצורך
  • פטריות להגשה:
  • 2 סלסלות פטריות שימאגי לבן וחום
  • כף שמן זית
  • 2 כפות יין לבן
  • כף פטרוזיליה קצוצה עם שן שום אחת

אופן ההכנה

  • 1. לבצק: במעבד מזון טוחנים את כל החומרים עד להיווצרות כדור קשה ויציב. ניתן להוסיף מעט מים, אם הבצק יבש מדי.
  • 2. עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב לפחות חצי שעה.
  • 3. בסיר רחב מחממים שמן זית. צולים בכמה סבבים את נתחי הבשר, לכדי סגירה בלבד. מתבלים במלח ופלפל. מוציאים ושומרים.
  • 4. באותו סיר מאדים את הירקות תוך כדי הקפצה מספר דקות. מחזירים את נתחי הבשר, מוסיפים יין לבן ומכסים במים.
  • 5. מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160מעלות למשך שעתיים.
  • 6. מרתיחים סיר עם מעט מלח.
  • 7. מעבירים את הבצק במכונת פסטה ומכינים מהבצק צורת ספגטי או טליאטלה. מבשלים את הפסטה במים הרותחים כ-2-4 דקות.
  • 8. מקפיצים בשמן זית את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את היין, הפטרוזיליה והשום. מבשלים 2 דקות. מוסיפים את הראגו והפסטה ומקפיצים 2 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully