פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ראגו עגל חלב

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ראגו עגל חלב וטליאטלה (גלעד בר שלו)
      ראגו עגל חלב וטליאטלה (גלעד בר שלו)

      מצרכים

      • ל-10 מנות:
      • 1 ק"ג צוואר או כתף עגל חלב חתוך לקוביות של 2 ס"מ
      • 3 גזרים חתוכים גס
      • 6 בצלים חתוכים גס
      • 4 שיני שום קצוצות
      • 1 בקבוק יין לבן יבש
      • 1 צרור טימין
      • מים לכדי כיסוי
      • 6 כפות שמן זית
      • מלח ופלפל
      • לפסטה:
      • 300 גרם קמח לבן
      • 8-10 חלמונים
      • 2 כפות שמן זית
      • קורט מלח
      • מים לפי הצורך
      • פטריות להגשה:
      • 2 סלסלות פטריות שימאגי לבן וחום
      • כף שמן זית
      • 2 כפות יין לבן
      • כף פטרוזיליה קצוצה עם שן שום אחת

      אופן ההכנה

      • 1. לבצק: במעבד מזון טוחנים את כל החומרים עד להיווצרות כדור קשה ויציב. ניתן להוסיף מעט מים, אם הבצק יבש מדי.
      • 2. עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב לפחות חצי שעה.
      • 3. בסיר רחב מחממים שמן זית. צולים בכמה סבבים את נתחי הבשר, לכדי סגירה בלבד. מתבלים במלח ופלפל. מוציאים ושומרים.
      • 4. באותו סיר מאדים את הירקות תוך כדי הקפצה מספר דקות. מחזירים את נתחי הבשר, מוסיפים יין לבן ומכסים במים.
      • 5. מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160מעלות למשך שעתיים.
      • 6. מרתיחים סיר עם מעט מלח.
      • 7. מעבירים את הבצק במכונת פסטה ומכינים מהבצק צורת ספגטי או טליאטלה. מבשלים את הפסטה במים הרותחים כ-2-4 דקות.
      • 8. מקפיצים בשמן זית את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את היין, הפטרוזיליה והשום. מבשלים 2 דקות. מוסיפים את הראגו והפסטה ומקפיצים 2 דקות.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -