- 1. לבצק: במעבד מזון טוחנים את כל החומרים עד להיווצרות כדור קשה ויציב. ניתן להוסיף מעט מים, אם הבצק יבש מדי.
-
- 2. עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב לפחות חצי שעה.
-
- 3. בסיר רחב מחממים שמן זית. צולים בכמה סבבים את נתחי הבשר, לכדי סגירה בלבד. מתבלים במלח ופלפל. מוציאים ושומרים.
-
- 4. באותו סיר מאדים את הירקות תוך כדי הקפצה מספר דקות. מחזירים את נתחי הבשר, מוסיפים יין לבן ומכסים במים.
-
- 5. מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160מעלות למשך שעתיים.
-
- 6. מרתיחים סיר עם מעט מלח.
-
- 7. מעבירים את הבצק במכונת פסטה ומכינים מהבצק צורת ספגטי או טליאטלה. מבשלים את הפסטה במים הרותחים כ-2-4 דקות.
-
- 8. מקפיצים בשמן זית את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את היין, הפטרוזיליה והשום. מבשלים 2 דקות. מוסיפים את הראגו והפסטה ומקפיצים 2 דקות.