וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלסת עגבניות אש

סלסת עגבניות של אבי קונפורטי, שף מסעדת "צפרה"

מתכון מאת: אבי קונפורטי, מערכת וואלה

עגבניות צלויות. ברני ארדוב
עגבניות צלויות

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים:
  • 1ק"ג עגבניות אדומות
  • 1 ראש שום
  • 1 בצל
  • 8 יחידות פלפל צ'יפוטלי אדובדו
  • מיץ ליים
  • 1 חבילה כוסברה
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. צורבים את העגבניות בלהבה פתוחה על הגריל או על הגז ומשחימים היטב מכל הצדדים. מורידים מהאש ושומרים בקליפתן המושחרת.
  • 2. עוטפים את ראש השום והבצל בנייר כסף וצולים בתנור חם בטמפרטורה של 180 מעלות כ-1 שעה עד לרכות מלאה.
  • 3. מסירים מהשום את קליפתו.
  • 4. מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב. בודקים טעם ומוסיפים מלח ולימון במידת הצורך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully