וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גואקמולה

גואקמולה של אבי קונפורטי, שף מסעדת "צפרה"

מתכון מאת: אבי קונפורטי, מערכת וואלה

ירקות קלויים על האש. ברני ארדוב
ירקות קלויים על האש

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים:
  • 4 אבוקדו בשלים
  • 3 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
  • 1 עגבניה מוצקה
  • 2 פלפל הלופינו או פלפלים ירוקים חריפים
  • 3 שיני שום קצוצות
  • מיץ מלימון או ליים גדול
  • 5 כפות שמן צ'ילי אדום
  • כוסברה טריה קצוצה גס

אופן ההכנה

  • 1. קולפים וחותכים את האבוקדו לקוביות בינוניות.
  • 2. פורסים את העגבניה לחצי (לרוחבה), סוחטים מעט מגרעינים וחותכים לקוביות
  • 3. קולים את הפלפלים, עוטפים בניילון נצמד עד לצינון, מקלפים, מוציאים את הגרעינים וקוצצים דק.
  • 4. בקערה מערבבים את כל המרכיבים, מוסיפים מלח לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully