וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי פרג חגיגי

פרג בפורים זה מאסט, אבל לא רק באוזני המן. מתכון לפאי פרג חגיגי לצד הקפה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פאי פרג של הקונדיטור בן עמי ברתיני-שביט.
פאי פרג של הקונדיטור בן עמי ברתיני-שביט

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 240 גרם חמאה
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 4 כפות מים
  • קורט מלח
  • מעט טיפות מיץ לימון
  • 3 כוסות קמח
  • למלית:
  • 300 גרם סוכר
  • 360 מל' חלב
  • 300 גרם פרג
  • 2 חלמונים
  • קליפת לימון מגוררת
  • 75 גרם צימוקים
  • 5 כפות פירורי ביסקוויט

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את החומרים במעבד מזון, עד שמתקבל כדור בצק. מצננים כמה שעות במקרר.
  • 2. מרדדים את הבצק בתבנית, מכניסים למקפיא ל-10 דקות, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בטמפרטורה של 175 מעלות למשך כ-15 דקות .
  • 3. מכינים את מלית הפרג: מעבירים את חומרי המלית לסיר ומבשלים עד לרתיחה. מקררים.
  • 4. משטחים את מלית הפרג על הבצק ומסדרים מעל רצועות בצק שתי וערב. מורחים ביצה ואופים בחום של 180 מעלות כ-35 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully