עוגיות פרג [מון קיכעלך] מפולין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ביצים
- כוס שמן
- חצי כוס פרג
- 2 בצלים בחנוניים קצוצים דק
- 2\1 כפית מלח
- 1כפית פלפל
- 3 כוסות קמח
- 1כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
- 1. לשים את כל החומרים יחד [הבצל לא מטוגן ] לעיסה חצי דביקה [מוספים קמח לפי הצורך]
- 2. משטחים על נייר אפיה בתבנית לעלה ללרבועים או משולשים בגודל כ3על 3ס"מ ואופים ב180 מעלות בחלק העליון של התנור עד לקבלת צבע צהוב .
- 3. מפרידים את העוגיות, הופכים לצד שני ואופים עד כמה דקות מוציאים מהתנור מקררים ומאכסנים בצנצנת אטומה.
- 4. מתאים לאכילה עם דג מלוח וכוסית וודקה.