- 1. לבצק: לשים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצר כדור בצק.
-
- 2. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 4 3 שעות.
-
- 3. מוציאים את הבצק על משטח מקומח. מרדדים לעיגול בקוטר 26 ס"מ.
-
- 4. למילוי: במחבת בקוטר 26 ס"מ בלי ידית (או מחבת ברזל) ממיסים חמאה וסוכר, ומערבבים עד שמתקבל קרמל בצבע חום זהוב.
-
- 5. מורידם מהאש ומסדרים את רבעי התפוחים על התחתית. מסדרים שכבה שניה של תפוחים ומחזירים לאש נמוכה לחמש דקות.
-
- 6. מכסים בעיגול בצק בקוטר המחבת.
-
- 7. אופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהבצק זהוב.
-
- 8. מקררים, הופכים על מגש הגשה. מגישים חם עם כדור גלידת וניל