וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תרנגולת, עגבניות, פלפל שיפקה ומלא כוסברה

מתכון של ניר צוק, שף מסעדות קורדיליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר לירן גרודה, קונדיטור בפטיסרי "נפוליאון"

מתכון מאת: דנה מלמד ניר צוק ולירן גרודה, מערכת וואלה

דנה מלמד מארחת את ניר צוק ולירן גרודה לארוחת טאפאס. ברני ארדוב
דנה מלמד מארחת את ניר צוק ולירן גרודה לארוחת טאפאס

מצרכים למתכון

  • סלט תרנגולת, עגבניות, פלפל שיפקה ומלא כוסברה
  • חומרים:
  • 250 גר' חזה עוף פרוס לרצועות דקות
  • 4 עגבניות אדומות ומוצקות
  • פלפל שיפקה קצוץ דק (כמה שאוהבים)
  • המון כוסברה
  • שמן זית בנדיבות
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים עם 2 כפות שמן קנולה. מכבים את האש. חולטים את חזה העוף במים במשך 2 דקות.
  • 2. מצננים, שומרים את המים (למתכון הבא) וקוצצים דק.
  • 3. קוצצים עגבניות, פלפל שיפקה וכוסברה ומערבבים עם העוף הקצוץ.
  • 4. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully