סלט תרנגולת, עגבניות, פלפל שיפקה ומלא כוסברה
מתכון של ניר צוק, שף מסעדות קורדיליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר לירן גרודה, קונדיטור בפטיסרי "נפוליאון"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- סלט תרנגולת, עגבניות, פלפל שיפקה ומלא כוסברה
- חומרים:
- 250 גר' חזה עוף פרוס לרצועות דקות
- 4 עגבניות אדומות ומוצקות
- פלפל שיפקה קצוץ דק (כמה שאוהבים)
- המון כוסברה
- שמן זית בנדיבות
- מיץ מחצי לימון
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים מים עם 2 כפות שמן קנולה. מכבים את האש. חולטים את חזה העוף במים במשך 2 דקות.
- 2. מצננים, שומרים את המים (למתכון הבא) וקוצצים דק.
- 3. קוצצים עגבניות, פלפל שיפקה וכוסברה ומערבבים עם העוף הקצוץ.
- 4. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול