פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תרנגולת, עגבניות, פלפל שיפקה ומלא כוסברה

      מתכון של ניר צוק, שף מסעדות קורדיליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר לירן גרודה, קונדיטור בפטיסרי "נפוליאון"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דנה מלמד מארחת את ניר צוק ולירן גרודה לארוחת טאפאס (ברני ארדוב)
      דנה מלמד מארחת את ניר צוק ולירן גרודה לארוחת טאפאס (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • סלט תרנגולת, עגבניות, פלפל שיפקה ומלא כוסברה
      • חומרים:
      • 250 גר' חזה עוף פרוס לרצועות דקות
      • 4 עגבניות אדומות ומוצקות
      • פלפל שיפקה קצוץ דק (כמה שאוהבים)
      • המון כוסברה
      • שמן זית בנדיבות
      • מיץ מחצי לימון
      • מלח גס
      • פלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים מים עם 2 כפות שמן קנולה. מכבים את האש. חולטים את חזה העוף במים במשך 2 דקות.
      • 2. מצננים, שומרים את המים (למתכון הבא) וקוצצים דק.
      • 3. קוצצים עגבניות, פלפל שיפקה וכוסברה ומערבבים עם העוף הקצוץ.
      • 4. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -