סלט עגבניות שרי עם הרבה שום ועשבי תיבול מטוגנים
באדיבות ניר צוק, שף מסעדות קורדיליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר לירן גרודה, קונדיטור בפטיסרי "נפוליאון"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי סלסלה עגבניות שרי תמר חצויות לאורכן
- 5-8 שיני שום קצוצות
- חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
- חצי צרור כוסברה קצוצה
- חופן בצל ירוק קצוץ
- 2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים
- שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. מחממים שמן זית במחבת.
- 2. מוסיפים שום ועשבי תיבול ומטגנים כ-3 דקות.
- 3. יוצקים את תערובת העשבים והשום על העגבניות החתוכות, מוסיפים פלפל ירוק חריף, מלח גס ופלפל שחור טרי.