סלט מקלות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לסלט:
- 4 גזרים, קלופים וחתוכים למקלות
- 6 פקעות קולרבי צעירות, קלופות וחתוכות למקלות
- עלים שלמים מ-10 ענפי נענע
- חצי כוס רצועות לדר משמש
- חצי כוס בוטנים קלופים מטוגנים
- לרוטב:
- רבע כוס חומץ בלסמי לבן (או חומץ בן יין לבן, עם כפית סוכר)
- רבע כוס שמן זית
- כפית שמן סומסום
- כף סאקה (או יין לבן)
- כף דבש
- חצי כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
אופן ההכנה
- 1. מערבבים יחד את כל חמרי הרוטב ושומרים בצנצנת.
- 2. לפני ההגשה, מערבבים את כל החומרים בקערה, מפזרים בוטנים, יוצקים רוטב ומערבבים.