וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת דבש קלאסית של דלאל

יש לא מעט אנשים שמחכים זמן רב בתור של מסעדת "דלאל" רק כדי לרכוש לעצמם עוגת דבש נימוחה ומתקתקה. ענר צלאל, השף-קונדיטור של מסעדת "דלאל" מראה איך מכינים אותה נכון

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת דבש בדלאל. מאיר כהן,
עוגת דבש קלאסית/מאיר כהן

מצרכים למתכון

  • מצרכים

    • ¾2 כוסותקמח לבן
    • 1כוסדבש
    • 1כוסתה מ 3 שקיקי תה
    • 1כוססוכר
    • 4ביצים מופרדות
    • 1שקיתסוכר וניל
    • 1כפיתסודה לשתייה
    • 1כפיתקפה נמס
    • 1כפיתקקאו
    • 2כפיותקינמון
    • ½כוסשמן

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת דבש קלאסית של דלאל?

  • 1
    מערבבים יחדיו דבש, כוס תה, סוכר ושמן
  • 2
    מנפים לקערה נפרדת את כל החומרים היבשים למעט סוכר וניל
  • 3
    מוסיפים לאט את החלמונים למסה הרטובה
  • 4
    מוסיפים את החומרים היבשים תוך כדי ערבוב איטי
  • 5
    מקציפים את החלבונים עם סוכר הווניל עד לקבלת קצף יציב ומקפלים פנימה
    מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף קשה/נמרוד סונדרס
  • 6
    אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות ומצננים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully