פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת דבש קלאסית של דלאל

      יש לא מעט אנשים שמחכים זמן רב בתור של מסעדת "דלאל" רק כדי לרכוש לעצמם עוגת דבש נימוחה ומתקתקה. ענר צלאל, השף-קונדיטור של מסעדת "דלאל" מראה איך מכינים אותה נכון.

      5 מדרגים / 3.42 כוכבים

      עוגת דבש קלאסית (יח
      עוגת דבש קלאסית (יח"צ , בועז לביא)

      מצרכים

      • ל-2 תבניות סיר פלא (עגולות, עם חור באמצע):
      • ¾2 כוסות קמח לבן
      • כוס דבש
      • כוס תה חזק (עם 3 שקיקי תה)
      • כוס סוכר
      • 4 ביצים מופרדות
      • שקית סוכר וניל
      • כפית סודה לשתיה
      • כפית קפה נמס
      • כפית קקאו
      • 2 כפיות קינמון
      • חצי כוס שמן

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים יחדיו דבש, כוס תה, סוכר ושמן.
      • 2. מנפים לקערה נפרדת את כל החומרים היבשים למעט סוכר וניל.
      • 3. מוסיפים לאט את החלמונים למסה הרטובה.
      • 4. מוסיפים את החומרים היבשים תוך כדי ערבוב איטי.
      • 5. מקציפים את החלבונים עם סוכר הווניל עד לקבלת קצף יציב ומקפלים פנימה.
      • 6. אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות ומצננים.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות