פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת דבש קלאסית של דלאל

      יש לא מעט אנשים שמחכים זמן רב בתור של מסעדת "דלאל" רק כדי לרכוש לעצמם עוגת דבש נימוחה ומתקתקה. ענר צלאל, השף-קונדיטור של מסעדת "דלאל" מראה איך מכינים אותה נכון

      54 מדרגים / 2.97 כוכבים

      עוגת דבש קלאסית
      עוגת דבש קלאסית

      מצרכים

        • מצרכים

        • ¾2 כוסותקמח לבן
        • 1 כוסדבש
        • 1 כוסתה מ 3 שקיקי תה
        • 1 כוססוכר
        • 4 ביצים מופרדות
        • 1 שקיתסוכר וניל
        • 1 כפיתסודה לשתייה
        • 1 כפיתקפה נמס
        • 1 כפיתקקאו
        • 2 כפיותקינמון
        • ½ כוסשמן

      אופן ההכנה

        איך מכינים עוגת דבש קלאסית של דלאל ?

      • מערבבים יחדיו דבש, כוס תה, סוכר ושמן
      • מנפים לקערה נפרדת את כל החומרים היבשים למעט סוכר וניל
      • מוסיפים לאט את החלמונים למסה הרטובה
      • מוסיפים את החומרים היבשים תוך כדי ערבוב איטי
      • מקציפים את החלבונים עם סוכר הווניל עד לקבלת קצף יציב ומקפלים פנימה
        מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף קשה (נמרוד סונדרס)
        מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף קשה (נמרוד סונדרס)
      • אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות ומצננים

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -