מתכונים חמים

עוגת דבש קלאסית של דלאל

יש לא מעט אנשים שמחכים זמן רב בתור של מסעדת "דלאל" רק כדי לרכוש לעצמם עוגת דבש נימוחה ומתקתקה. ענר צלאל, השף-קונדיטור של מסעדת "דלאל" מראה איך מכינים אותה נכון

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עוגת דבש קלאסית

מחשבון המרות

מצרכים

  • מצרכים

    • ¾2 כוסותקמח לבן
    • 1 כוסדבש
    • 1 כוסתה מ 3 שקיקי תה
    • 1 כוססוכר
    • 4 ביצים מופרדות
    • 1 שקיתסוכר וניל
    • 1 כפיתסודה לשתייה
    • 1 כפיתקפה נמס
    • 1 כפיתקקאו
    • 2 כפיותקינמון
    • ½ כוסשמן

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת דבש קלאסית של דלאל?

  • 1מערבבים יחדיו דבש, כוס תה, סוכר ושמן
  • 2מנפים לקערה נפרדת את כל החומרים היבשים למעט סוכר וניל
  • 3מוסיפים לאט את החלמונים למסה הרטובה
  • 4מוסיפים את החומרים היבשים תוך כדי ערבוב איטי
  • 5מקציפים את החלבונים עם סוכר הווניל עד לקבלת קצף יציב ומקפלים פנימה

    מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף קשה

  • 6אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות ומצננים

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully