- 1. מכינים את מסת העוגה הבחושה: מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר כ-3-4 דקות ומוזגים לתוך המסה את הביצים
- הטרופות בהדרגה ובאיטיות.
-
- 2. בכלי ניפרד מערבבים את המרכיבים היבשים (קמח, אבקת סודה, אבקת אפייה)
-
- 3. מאטים את קצב המיקסר ומוסיפים את הקמח והשמנת החמוצה לסירוגין.
-
- 4. למסת הגבינה: מערבבים היטב את השמנת החמוצה עם הסוכר.
-
- 5. כשמתמוסס הסוכר מוסיפים את הקמח ואת שאר המרכיבים פרט לביצים.
-
- 6. טורפים את הביצים בקערה נפרדת ומוסיפים למסה של הגבינה ומערבבים היטב.
-
- 7. מרכיבים ואופים: בתבנית אינגליש קייק משטחים את המסה של העוגה הבחושה.
-
- 8. מפזרים מעל פירות יער, תותים חתוכים, פטל ושוקולד לבן.
-
- 9. מוזגים את מסת הגבינה על פירות היער והשוקולד.
-
- 10. אופים בתנור שחומם ל-165 מעלות כ-50 דקות.
-
- 11. לאחר אפייה מערבבים שמנת חמוצה וסוכר. מזלפים מעל העוגה ומחזירים לתנור לעוד 3-4 דקות.