וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ניסואז של רון ביאלה

רון ביאלה, השף של מסעדת 'ביאלה' עם מתכון לסלט המפורסם שמגיע במקור מהעיר ניס שבצרפת. הסוד להכנה מוצלחת שלו עובר, כמו תמיד, באיכות מרכיביו ובטריותם, כך ששווה להשקיע.

מתכון מאת: רון ביאלה, מערכת וואלה

סלט ניסואז. מערכת וואלה
סלט ניסואז

מצרכים למתכון

  • 200 גרם סלמון כבוש או מעושן
  • קופסת טונה מאיכות טובה (או טונה אדומה בכבישה ביתית – צורבים נתח טונה קלות ושומרים בשמן זית ומלח)
  • 8 פילטים של אנשובי כבוש - לא חובה
  • 3 עגבניות פרוסות גס
  • 3 מלפפונים פרוסים לטבעות
  • 3 עגבניות תמר פרוסות
  • בצל סגול בינוני, פרוס דק
  • 1 לב חסה ערבית, נקי וקרוע בידיים
  • 3 תפוחי אדמה מבושלים ופרוסים לקוביות
  • כוס שעועית ירוקה חלוטה
  • 20 זיתי טאסוס או קלמטה
  • 4 ביצים קשות
  • לרוטב:
  • 3 כפות יוגורט כבשים
  • כף חרדל
  • כפית קטשופ
  • כף מיונז
  • כף שמנת חמוצה
  • מיץ מחצי לימון
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את כל החומרים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 2. בקערה נפרדת מערבבים את כל הירקות הטריים עם הרוטב. מניחים למעלה את תפוחי האדמה, השעועית הירוקה, הדגים והזיתים ומגישים מייד.
  • .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully