- 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה רכה, סוכר ושקדים טחונים.
-
- 2. מפרידים ביצים: מוסיפים חלמונים בהדרגה לעיסה התפוחה.
-
- 3. מוסיפים בעדינות את מיץ התפוזים וגרידת התפוז, לאחר מכן את הקורנפלור וגבינת הריקוטה.
-
- 4. מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים ומוסיפים את הסוכר ליצירת מרנג. מקפלים את המרנג לתוך המסה שבקערה השניה.
- מזלפים את התערובת בעזרת שקית זילוף לתוך תבנית מיני-מאפינס.
-
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-12 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים את העוגות הקטנות.
-
- 6. מכינים את הזיגוג: טורפים את החמאה עד לריכוך מלא, מוסיפים אבקת סוכר ומערבלים למרקם אחיד.
-
- 7. מוסיפים גבינת שמנת ומערבלים לקרם במרקם וצבע אחידים. מוסיפים מעט מצבע המאכל על מנת שהקרם יקבל צבע ורוד.
-
- 8. בעזרת כפית, מעטרים את העוגות. ניתן לעטר עם פטל, פירות יער, קוקוס וכדומה.