- 1. מערבבים במיקסר את החומרים היבשים יחד ומוסיפים וניל, גרידת לימון, ביצים וחלב עד להתגבשות לבצק פירורי.
-
- 2. מוסיפים חמאה בהדרגה עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
-
- 3. מחלקים לשני כדורים, ועוטפים בניילון נצמד ללילה במקרר.
-
- 4. מחממים מחבת, ממיסים את החמאה ומקפיצים את התפוחים תוך הוספת סוכר, עד לריכוך. מוסיפים קינמון, מסירים מהאש ומצננים.
-
- 5. מפוררים גבינת ריקוטה וסוכר במיקסר להוסיף גבינה ושמנת גרידת לימון, וניל ופודינג ומערבבים.
-
- 6. מוסיפים את התפוחים למלית הריקוטה.
-
- 7. מרדדים עלה בצק. מורחים מלית ומגלגלים לרולדה.
-
- 8. מתפיחים ואופים בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות.