פרנץ' טוסט עם אפרסק ושזיף ברום

מתכון של מסעדת "ננה בר" לפרנץ' טוסט

מתכון מאת: מערכת וואלה, מערכת וואלה!
פרנץ' טוסט עם שזיפים ברום. דנה מאירזון
פרנץ' טוסט עם שזיפים ברום

מצרכים

  • 2 אפרסקים חצויים
  • 2 שזיפים חצויים
  • 80 גרם סוכר
  • 40 גרם חמאה
  • חופן עלי בזיליקום
  • 200 גרם פטל קפוא
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • מיץ לימון טרי סחוט מלימון אחד
  • 3 ביצים
  • 4 כפות חלב
  • 4 כפות שמנת מתוקה
  • כף סוכר
  • 1/2 מקל וניל
  • חופן של רצועות עלי נענע
  • 4 פרוסות לחם בריוש
  • שוט רום

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מערבבים סוכר עד ליצירת קרמל, מוסיפים את הפירות כשהצד החתוך מונח בתוך הקרמל. מוסיפים רום ומדליקים. לאחר כיבוי הלהבה מוסיפים 15 גרם חמאה ובזיליקום חתוך לרצועות (בלי לערבב).
  • 2. את הפטל ואבקת הסוכר מעבירים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מסה אחידה. טועמים ומוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
  • 3. בקערה טורפים ביצים, שמנת וחלב עד קבלת קצף. מוסיפים סוכר, מקל וניל ונענע.
  • 4. במחבת מחממים את החמאה שנותרה. טובלים את הבריוש בתערובת ומטגנים כ-1-2 דקות עד קבלת צבע זהוב.
  • 5. מגישים את הבריוש עם הפירות והקרמל. יוצקים רוטב פטל, אבקת סוכר ומקשטים בעלי בזיליקום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully