- 1. במחבת מערבבים סוכר עד ליצירת קרמל, מוסיפים את הפירות כשהצד החתוך מונח בתוך הקרמל. מוסיפים רום ומדליקים. לאחר כיבוי הלהבה מוסיפים 15 גרם חמאה ובזיליקום חתוך לרצועות (בלי לערבב).
-
- 2. את הפטל ואבקת הסוכר מעבירים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מסה אחידה. טועמים ומוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
-
- 3. בקערה טורפים ביצים, שמנת וחלב עד קבלת קצף. מוסיפים סוכר, מקל וניל ונענע.
-
- 4. במחבת מחממים את החמאה שנותרה. טובלים את הבריוש בתערובת ומטגנים כ-1-2 דקות עד קבלת צבע זהוב.
-
- 5. מגישים את הבריוש עם הפירות והקרמל. יוצקים רוטב פטל, אבקת סוכר ומקשטים בעלי בזיליקום.