- 1. מכניסים למערבל את החלב, המים והשמרים, ומערבבים. מוסיפים קמח, תפוחי אדמה (קלופים ומגוררים), סוכר ומלח, ולשים עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
-
- 2. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, עדיף לטמפרטורה של 170 מעלות.
-
- 3. קורצים חתיכה בגודל של חצי אגרוף מהבצק.
-
- 4. מותחים את הבצק בעזרת הידיים (זה בסדר גמור אם נוצרים חורים קטנים במתיחה).
-
- 5. זורקים (בזהירות) את הבצק לשמן החם.
-
- 6. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד קבלת צבע זהוב-שחום.
-
- 7. מכינים את המילוי: מערבבים את כל המצרכים למעט הקשקבל. מורחים כף במרכז הלנגוש, ומפזרים מעל גבינת קשקבל מגוררת. ההמלצה של קפה קדוש: להגיש לצד מרק בצל חם וסמיך.