- 1. מכינים בצק: מערבבים קמח עם אבקת אפייה, סוכר ושמרים.
-
- 2. מוסיפים מרגרינה ומפוררים את הבצק עם הידיים.
-
- 3. מוסיפים ביצה, חלמון אחד, חומץ, שמן ושתיים עד שלוש כפות מים.
-
- 4. מעבדים הכל לבצק.
-
- 5. מכסים ומשהים את הבצק למנוחה.
-
- 6. מכינים מילוי: מבשלים את העדשים במים רותחים ומסננים.
-
- 7. מטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר והעדשים וממשיכים לטגן. מתבלים, טועמים ומקררים. (אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים ביצה).
-
- 8. מרכיבים: יוצרים מהבצק "פס" ארוך ברוחב כ-6 ס"מ. מרדדים את ה"פס" בעזרת מערוך.
-
- 9. מסדרים את המילוי לאורך הבצק, וסוגרים אותו לרולדה.
-
- 10. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 11. מניחים את הרולדה בתבנית מכוסה בנייר-אפייה. מורחים בחלמון הביצה הנותר. חותכים לחתיכות לא גדולות, ואופים בתנור במשך כ-20-25 דקות.
-
- 12. מגישים לצד בורשט חם.