- 1. על להבה גבוהה מחממים סיר ברזל עם תחתית כבדה ובה 2 כפות שמן זית, ומשחימים את קוביות הטלה. ממליחים ומפלפלים.
-
- 2. לאחר שקוביות הטלה נעשות שחומות משני צידיהן, מוציאים אותן ומניחים בצד.
-
- 3.קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות קטנות בגודל של 1 ס"מ.
-
- 4. מאדים את קוביות הירקות בסיר הברזל עם 2 כפות שמן זית, על אש נמוכה, כרבע שעה. תוך כדי, יש לגרד ולערבב את המשקעים שנוצרו בזמן שהשחמנו את קוביות הטלה יחד עם הירקות.
-
- 5. מוסיפים את קוביות הטלה לירקות השורש, מערבבים, מוסיפים את בקבוק היין ומבשלים על אש גבוהה עד שהיין מצטמצם לחצי מהכמות ההתחלתית.
-
- 6. מוסיפים את ציר הירקות, מכסים ומבשלים על אש נמוכה בערך שעתיים עד לריכוך הבשר.