- 1. קולים את האגוזים בחום נמוך (150 מעלות) במשך 7-8 דקות.
- בעזרת מגבת יבשה משפשפים את האגוזים להסרת הקליפות.
-
- 2. טוחנים את האגוזים עם מעט מים, עד לקבלת עיסה אחידה, מוסיפים עוד מעט מים עד לקבלת נוזל סמיך במרקם של שמנת.
-
- 3. שוברים את השוקולד לקוביות.
-
- 4. בביין מארי (סיר כפול) ממיסים את שמנת האגוזים והשוקולד עד לקבלת קרם חלק. מצננים.
-
- 5. מעבירים את התערובת למקרר לכמה שעות עד לילה, להתמצקות.
-
- 6. מכינים קערה עם קקאו.
-
- 7. לוקחים קרם בעזרת כפית, נועצים אגוז בקרם ובעזרת הידיים עוטפים אותו ומגלגלים לכדורים, מצפים בקקאו, מחזירים למקרר עד להגשה.
-
- 8. אם מכינים את הטראפלס לילדים אפשר לוותר על האגוזים השלמים ולהחליף את הקקאו באבקת שוקו, חלבה מפוררת או קוקוס.