מאפינס בננה יוגורט ואגוזים

נשארו לכם במטבח בננות רכות שעבר זמנן? זה הזמן להכין מאפינס בננה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מאפינס בננה של רשת פרש קיטשן. שי בן אפרים,
מאפינס בננה של רשת פרש קיטשן(צילום: שי בן אפרים)

מצרכים

  • ל- 24 מאפינס קטנים
  • 400 גרם (2 כוסות) סוכר
  • 4 ביצים
  • 2 כפית סודה לשתייה
  • 6 בננות רכות
  • 3 כוסות קמח כוסמין
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 200 גרם אגוזי מלך קצוץ
  • 200 גרם חמאה רכה
  • גביע יוגורט % 1.5 שומן

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הסוכר והחמאה, מוסיפים את הביצים ולאחר ערבוב קל גם את גביע היוגורט.
  • 2. בקערה נפרדת מועכים את הבננות עם מזלג,
  • מוסיפים את הבננות המעוכות, האגוזים ואת תמצית הווניל לקערת המיקסר.
  • 3. מוסיפים לקערה את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים קלות.
  • 4. מסדרים בתבנית מאפינס קטנה ואופים במשך רבע שעה בחום של 180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully