מאפינס בננה יוגורט ואגוזים
נשארו לכם במטבח בננות רכות שעבר זמנן? זה הזמן להכין מאפינס בננה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל- 24 מאפינס קטנים
- 400 גרם (2 כוסות) סוכר
- 4 ביצים
- 2 כפית סודה לשתייה
- 6 בננות רכות
- 3 כוסות קמח כוסמין
- 2 כפיות תמצית וניל
- 200 גרם אגוזי מלך קצוץ
- 200 גרם חמאה רכה
- גביע יוגורט % 1.5 שומן
אופן ההכנה
- 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הסוכר והחמאה, מוסיפים את הביצים ולאחר ערבוב קל גם את גביע היוגורט.
- 2. בקערה נפרדת מועכים את הבננות עם מזלג,
- מוסיפים את הבננות המעוכות, האגוזים ואת תמצית הווניל לקערת המיקסר.
- 3. מוסיפים לקערה את הקמח והסודה לשתייה ומערבבים קלות.
- 4. מסדרים בתבנית מאפינס קטנה ואופים במשך רבע שעה בחום של 180 מעלות.