מתכונים חמים

עוגיות שוקולד אספרסו

עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם מקורי של אספרסו, מרעננות את המתכון המוכר

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

עוגיות שוקולד אספרסו של בייקרי 29

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-45-55 עוגיות:
  • 230 גרם שוקולד
  • 85 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 170 גרם גרם (כוס פחות כף וחצי) סוכר
  • 3 כפיות אספרסו טחון
  • 90 גרם (חצי כוס+2 כפות) קמח
  • 75 גרם אגוזי מלך
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה והשוקולד על בן מארי.
  • 2. מקציפים את הסוכר, הביצים ואבקת האספרסו לתערובת חזקה.
  • 3. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
  • 4. מוסיפים את הקמח לתערובת הביצים והשוקולד.
  • 5. מוסיפים את האגוזים והשוקו צ'יפס לתערובת ומקררים אותה.
  • 6. מגלגלים את התערובת לכדורים קטנים (9-11 גרם).
  • 7. אופים בתנור בחום של 175 מעלות, למשך 6-7 דקות. מוציאים כאשר העוגיות עדיין רכות במרכז, אך יציבות בשוליים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully