וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות שוקולד אספרסו

עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם מקורי של אספרסו, מרעננות את המתכון המוכר

מתכון מאת: מערכת וואלה!

עוגיות שוקולד אספרסו של בייקרי 29.
עוגיות שוקולד אספרסו של בייקרי 29

מצרכים למתכון

  • ל-45-55 עוגיות:
  • 230 גרם שוקולד
  • 85 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 170 גרם גרם (כוס פחות כף וחצי) סוכר
  • 3 כפיות אספרסו טחון
  • 90 גרם (חצי כוס+2 כפות) קמח
  • 75 גרם אגוזי מלך
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה והשוקולד על בן מארי.
  • 2. מקציפים את הסוכר, הביצים ואבקת האספרסו לתערובת חזקה.
  • 3. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
  • 4. מוסיפים את הקמח לתערובת הביצים והשוקולד.
  • 5. מוסיפים את האגוזים והשוקו צ'יפס לתערובת ומקררים אותה.
  • 6. מגלגלים את התערובת לכדורים קטנים (9-11 גרם).
  • 7. אופים בתנור בחום של 175 מעלות, למשך 6-7 דקות. מוציאים כאשר העוגיות עדיין רכות במרכז, אך יציבות בשוליים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully