עוגיות שוקולד אספרסו
עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם מקורי של אספרסו, מרעננות את המתכון המוכר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-45-55 עוגיות:
- 230 גרם שוקולד
- 85 גרם חמאה
- 3 ביצים
- 170 גרם גרם (כוס פחות כף וחצי) סוכר
- 3 כפיות אספרסו טחון
- 90 גרם (חצי כוס+2 כפות) קמח
- 75 גרם אגוזי מלך
- 150 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את החמאה והשוקולד על בן מארי.
- 2. מקציפים את הסוכר, הביצים ואבקת האספרסו לתערובת חזקה.
- 3. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
- 4. מוסיפים את הקמח לתערובת הביצים והשוקולד.
- 5. מוסיפים את האגוזים והשוקו צ'יפס לתערובת ומקררים אותה.
- 6. מגלגלים את התערובת לכדורים קטנים (9-11 גרם).
- 7. אופים בתנור בחום של 175 מעלות, למשך 6-7 דקות. מוציאים כאשר העוגיות עדיין רכות במרכז, אך יציבות בשוליים.