- 1. בתבנית: מחממים על הגז את תבנית עם שמן, שום ועשבי תיבול עד שמאד חם.
-
- 2. לבשר: מורחים מלח ופלפל על נתח הבשר, מוסיפים לתבנית ומשחימים מכל הצדדים.
-
- 3. מוסיפים את היין והענבים ומצמצמים יחד. לאחר 5 דקות מכניסים את התבנית לתנור (ללא כיסוי). מבשלים כ-1/2 שעה.
-
- 4. אם יש צורך ניתן להוסיף מים לאט לאט (לבדיקה נועצים מזלג בבשר - צריך לצאת נוזל ורוד).
-
- 5. מוציאים את הבשר ופורסים לפי הצורך (90-110 גרם למנה). את הציר מסננים ושומרים בנפרד עם הענבים בתוכו.
-
- 6. להכנת המנה: מבשלים פסטה טרייה (או חצי ק"ג יבשה), במים עם מלח גס עד לדרגת אל דנטה.
-
- 7. במחבת ממיסים חמאה ושום, את נתחי הבשר ומעט מציר הענבים (עם הענבים), מעט שמנת, מעט פרמזן את הפסטה ועוד כחצי כפית עלי טימין טריים.
-
- 8. מקפיצים יחד מגישים ואוכלים מיד.