וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלמון בשומשום שחור

סלמון הוא דג חמקמק שיכול להשתעמם ברגע אם מכינים אותו בלי מעוף. אולגה יסובסקי עם מתכון באווירה יפנית, שמקבלת את הקיק שלה מהשומשום השחור.

מתכון מאת: אולגה יסובסקי, מערכת וואלה

אולגה יסובסקי. נמרוד סונדרס
אולגה יסובסקי

מצרכים למתכון

  • 2 נתחי סלמון (עדיף טרי) במשקל 200 גרם כל אחד
  • 1 כף דבש
  • 1 כף חומץ אורז
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפיות שמן שומשום
  • שומשום שחור (אפשר גם רגיל)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הדבש, החומץ, הסויה ושמן השומשום בקערית ומעסים עם נתחי הסלמון בתערובת. שופכים מעל את שאריות הרוטב ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות.
  • 2. מפזרים זרעי שומשום על צלחת וטובלים את הסלמון עם צד הבשר בשומשום.
  • 3. מחממים מחבת עם מעט שמן (אפשר ספריי שחוסך בכמות השמן) וכאשר המחבת חמה מאוד מניחים את הנתח עם צד השומשום. צורבים מספר דקות והופכים.
  • 4. מגישים על שעועית ירוקה מבושלת עם זרזיף מיץ לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully