- 1. מחממים סיר על אש בינונית, מכניסים לתוכו את הגזר המרוסק ומאדים כארבע דקות תוך כדי בחישה.
-
- 2. מוסיפים לסיר את החלב, הסוכר, ההל והקינמון. מביאים לרתיחה, מנמיכים מאוד את האש ומבשלים כשעה, מדי פעם מערבבים. מסירים מהאש ומצננים למשך 12 שעות.
-
- 3. להכנת הקרם פרש: מחממים מעט את השמנת המתוקה. מסירים מהאש, מערבבים עם השמנת החמוצה ומוסיפים מעט מלח. משהים 12 שעות בטמפרטורת החדר. לאחר מכן שומרים במקרר.
-
- 4. להרכבת המנה: מניחים על הצלחת טבעת מתכת ודוחסים לתוכה את הגזר. כאשר מסירים את הטבעת מתקבלת צורה עגולה, עליה שופכים מעט מהקרם.